Nieuwe ontwikkeling: nieuw zwaarder model!

De Bravo-fabriek in Tsjechië luistert goed naar de klant. Er is altijd behoefte aan meer kracht en vermogen om meer gewicht te kunnen verplaatsen. Dus nu is er de Mobarrow Extreme Power Plus. Dit is een vierwielige mini-dumper geschikt om 300 kg te vervoeren in een bak van 300 liter.

De Extreme Power Plus excelleert in kracht in moeilijk terrein. Het ontwerp met vier wielen, het lage zwaartepunt en de wielbasis garanderen een zeer goede stabiliteit. De twee vierpolige motoren werken betrouwbaar als elektrisch differentieel, zodat beide aandrijfwielen onafhankelijk van elkaar altijd volledig in werking zijn.  De Mobarrow is uitgerust met continue snelheidsregeling vooruit en achteruit, evenals een soepele elektrische rem en mechanische parkeerrem. Het geoptimaliseerde kantelmechanisme zorgt ervoor dat de bak eenvoudig en zelfs met één hand kan worden gekanteld. Twee aangesloten accu’s leveren 45 Ah elektriciteit. De Extreme Power Plus is perfect voor waar het nodig is om grotere hoeveelheden materiaal tegelijk te vervoeren.

Technische beschrijving

Gewicht:  44 Kg
Motorvermogen: 2 x 300 W
Batterij:  2 x lood PANASONIC, type AGM; 12 V / 22 Ah
Snelheid: VOORUIT en ACHTERUIT in het bereik van 0 – 4,5 km/h traploos regelbaar
regelbare snelheidsregeling:  JA
Elektrische rem:  JA – traploos instelbaar
Max . laadvermogen:  300 Kg
Vrije hoogte: 15 cm
Lichaam: Volume 300 liter
Banden: 4x luchtband, binnenband, bandbreedte voor 16 cm
Afwerking: Poedercoating hamerslag
Achteras: draaischijf met dubbele veer demper, ingesteld op Ackermann hoek (= elk wiel rolt in zijn eigen juiste cirkel in de bocht), thermisch verzinkt

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.