Bravo Mobarrow: een duurzame keuze

Klanten vragen wel eens hoe het met de kwaliteit en levering van eventuele onderdelen gaat. Blijft de Mobarrow heel en als er toch iets kapot gaat, zijn er dan onderdelen te krijgen?

Afgelopen week was weer een mooi voorbeeld. Deze klant, ondertussen wonend in Frankrijk, had na 7 jaar gebruik een probleem, de bedieningshendel van de Mobarrow kapot. Na veelvuldig gebruik kan zo’n schakelaar het een keer begeven.

De hendel is nog steeds leverbaar (en wordt ook in nieuwe Mobarrows nog gebruikt) en past dus op de oude en nieuwe Mobarrows. Dus pakketje gemaakt, opgestuurd en met wat geknutsel, is het de klant gelukt om de hendel te vervangen en kan nu weer vele jaren verder.

Zo zijn er meer voorbeelden, van accu tot kapotte motor. Alles is vervangbaar en na te leveren. Gelukkig is het dan ook nog een keer zo, dat de Mobarrows waar iets aan mankeert allemaal zes jaar of ouder zijn. Het is gewoon kwaliteit en een duurzame keuze: Ga voor Bravo Mobarrow!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , . Bookmark de permalink.