Impressie van de aanhanger trekkers

Bravo Mobarrow maakt momenteel twee typen aanhanger trekkers. Handig om aanhangers, trailers, caravans en dergelijke te verplaatsen.

De standaard trekker is geschikt voor stenen ondergronden en kan al behoorlijk wat aan om van zijn plek te trekken. De heavy duty versie doet daar nog een schepje bovenop. Kan grotere en zwaardere aanhangers verplaatsen en kan ook op minder stabiele ondergronden als gravel of gras zijn diensten bewijzen.

Hieronder onze impressie van het gebruik van de standaard en heavy duty aanhanger trekkers. Het is een eerste video, die ik ‘even’ gemaakt heb. Dat betekent dat ik met 1 hand aan het filmen was en met de andere hand de trekker bedien. Dat leidt soms tot wat instabiliteit. Met 2 handen sturen, is wel aan te bevelen. Maar goed, het wil wel. Kijk maar:

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.