Service toegelicht

Hoe goed we de Bravo Mobarrows ook proberen te maken, er kan altijd iets kapot gaan. Soms door het gebruik (bijvoorbeeld een paard die aan een hendel knabbelt), maar ook kan er in de fabriek in Tsjechië wel eens keer wat verkeerd zijn gegaan.

De Mobarrows hebben 2 jaar garantie op onderdelen voor het geval het om een productiefout gaat (6 maanden op de accu’s). Meestal zijn we coulant als het om de bestede tijd gaat en doen we dat ook als onderdeel van de garantie. Alleen transport is een ander verhaal. Kunnen we een onderdeel opsturen? Dan doen we dat gewoon. Moeten we op locatie komen of moet de Mobarrow terugkomen? Dan rekenen we voorrijkosten (€0,16 per km vanaf Wijster) of zorg je zelf voor het transport.

De voorrijkosten gelden ook als je onderhoud of een reparatie wil laten doen die buiten de garantie valt. Er geldt dan een uurtarief van €60 per uur (reparatietijd, niet reistijd).

In ieder geval zijn er instructies beschikbaar voor reparaties die goed door een enigszins handige Mobarrow-gebruiker te doen zijn. En we zijn natuurlijk beschikbaar voor ondersteuning op afstand.

NB Prijzen zijn inclusief BTW en kunnen gewijzigd worden.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , . Bookmark de permalink.