Belangrijke tip uit Tsjechië: zekeringen

De Extra Power en Equerry hebben twee zekeringen. Achter een kleine zwarte schroefdop met ‘fuse’ op de elektrobox zit een glaszekering. En in de rubber houder tegen de elektrobox zit een grote hoofdzekering.
Als je de zekeringen uit wil nemen (voor controle of anderszins), dan altijd eerst de grote hoofdzekering eruit halen. Daarna kan ook de glaszekering veilig verwijderd worden.
Doe je dit niet, dan kan hierdoor de electrobox ontregeld raken en zelfs kapot gaan!!
En bij terugplaatsen is het andersom: eerst de glaszekering plaatsen en daarna de hoofdzekering.
Dus ook als je alleen de glaszekering wilt bekijken, altijd eerst de grote hoofdzekering verwijderen!!

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Mobarrow Extra Power breed inzetbaar

Dit keer laten we zien hoe handig het kan zijn om het transportrek op de elektrische kruiwagens van Bravo te gebruiken. Er moesten 100 palen vervoerd worden, van 2 meter lang. Dat hebben we dan in 3 x gedaan, om het gazon wat te ontzien.

Hier kun je zien hoe het ging:

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Demo leegkiepen Mobarrow Equerry

De Equerry wordt veel ingezet bij paardenhouders en hoveniers. Dit keer kregen we van een Belgische klant een filmpje over het legen van de Equerry.

Het filmpje laat zien hoe zij zelfs tegen een mestbult op kan rijden om de 300 liter bak bovenop te legen. Natuurlijk is daar ook wel inspanning van de gebruiker voor nodig, maar de kracht van de elektrische kruiwagen maakt het mogelijk.

Kijk zelf maar:

Geplaatst in Equerry | Getagged , , , | Een reactie plaatsen

En nog meer modder!!

Modder is wel het thema van deze winter. Wat een water en dus veel overlast op het land. Daardoor blijven er vragen komen over wat de Bravo Mobarrow aankan in deze situaties.

Vandaag weer eens de laarzen aangetrokken om een filmpje te maken van onze dagelijkse werkelijkheid: met de Equerry modderpaden afrijden. En dat is werkelijkheid voor vele van onze klanten; of het nu een hovenier is of een paardenhouder met een paddock paradise.

Hopelijk vind je het filmpje informatie en leuk. Wij beleefden er in ieder geval weer plezier aan.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Meer modder!

We schreven het al eerder, (potentiële) gebruikers zijn benieuwd naar de prestaties in de modder. Komt zo’n elektrische kruiwagen daar wel doorheen? Deze week kregen we in Drenthe de kans om het nogmaals te laten zien. De Bravo Mobarrow Equerry, de 4-wielige mega accu-kruiwagen, is gewoon uitermate krachtig.

Na wat heen en weer gemodder (letterlijk in dit geval), heeft de klant dan ook besloten de Equerry aan te schaffen. Wij weten het zeker: een goede keus!

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Nieuwe voorraad!

We waren er (alweer) doorheen. Alle Mobarrow Equerry’s waren verkocht en er was nog een enkele Standard Classic of Extra Power. Dus bus en aanhanger klaargezet en naar Jablonné nad Orlici getogen. Daar staat de fabriek van Isolit Bravo, waar de elektrische kruiwagens vandaan komen.

Zoals je kunt zien, lag er echte sneeuw in Tsjechië, maar de wegen waren schoon.

In ieder geval kunnen we weer uit voorraad leveren! We hebben ook nog wat nieuws meegenomen, maar daar over later meer.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Mobarrow in de modder?

Eén van de belangrijkste argumenten om een Bravo Mobarrow aan te schaffen, is dat de elektrische kruiwagen zonder moeite door de modder rijdt. Het vaak (achteruit) gesleep met een gewone kruiwagen is erg zwaar en kost veel tijd. Dat neemt de Mobarrow accu-kruiwagen weg.

In dit filmpje laten we zien hoe dat met een lading stenen werkt:

En verder hebben we wat plaatjes van het gebruik in de modder en de sneeuw. In een vorig bericht kwam al de demonstratie in België aan bod. Maar ook de sneeuw van vorig jaar op de Veluwe laat zien dat de Mobarrow door bijna alles heenkomt.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Bravo Mobarrow voor de Benelux

Vanuit Wijster importeren wij de Bravo Mobarrow elektrische kruiwagens uit Tsjechië. Dat doen we voor de Benelux. Dat illustreren we met onderstaande foto’s waarin onze demodag bij Antwerpen te zien is.
Op verzoek van Barbara van de Hoefbekapper uit Brasschaat hebben we een demo gegeven van de Mobarrows in de modder. En er was genoeg modder!

De aanwezigen waren zondermeer onder de indruk van de trekkracht van de accu-kruiwagens. Met meer gewicht ging het eigenlijk alleen maar beter. Ook hier bleek uiteindelijk de grote vierwielige Equerry het succesnummer.

Het was leuk om te doen en prettig om weer een aantal klanten gelukkig te maken met sterke Bravo Mobarrow.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Bravo Mobarrow: een duurzame keuze

Klanten vragen wel eens hoe het met de kwaliteit en levering van eventuele onderdelen gaat. Blijft de Mobarrow heel en als er toch iets kapot gaat, zijn er dan onderdelen te krijgen?

Afgelopen week was weer een mooi voorbeeld. Deze klant, ondertussen wonend in Frankrijk, had na 7 jaar gebruik een probleem, de bedieningshendel van de Mobarrow kapot. Na veelvuldig gebruik kan zo’n schakelaar het een keer begeven.

De hendel is nog steeds leverbaar (en wordt ook in nieuwe Mobarrows nog gebruikt) en past dus op de oude en nieuwe Mobarrows. Dus pakketje gemaakt, opgestuurd en met wat geknutsel, is het de klant gelukt om de hendel te vervangen en kan nu weer vele jaren verder.

Zo zijn er meer voorbeelden, van accu tot kapotte motor. Alles is vervangbaar en na te leveren. Gelukkig is het dan ook nog een keer zo, dat de Mobarrows waar iets aan mankeert allemaal zes jaar of ouder zijn. Het is gewoon kwaliteit en een duurzame keuze: Ga voor Bravo Mobarrow!

Geplaatst in Geen categorie | Getagged , , , | Een reactie plaatsen

Bravo Mobarrow Equerry: kennismaking

Het nieuwste model accu-kruiwagen is nu in Nederland. Hieronder een eerste filmpje om kennis te maken met deze mega-kruiwagen dan wel mini-dumper.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen